Kinderdagverblijven.org

Kober kindcentrum de Mandt

Kriekenstraat 434847 HETeteringen

Kober kindcentrum de Mandt is één van de kinderdagverblijven in Teteringen. Op deze pagina vind u adres, contact en bedrijfsgegevens van Kober kindcentrum de Mandt. Deze kinderopvang is gevestigd op het adres Kriekenstraat 43 met de postcode 4847 HE in Teteringen.

Provincie: 

Ervaringen Kober kindcentrum de Mandt

1
Rated 1 out of 5
1 van de 5 (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Zeer goed0%
Goed0%
Matig0%
Slecht100%

Schandalig

Rated 1 out of 5
augustus 10, 2021

Ik ben een buitenlandse vrouw die is geboren in Nederland. Ik ben net zoals alle anderen hier in Nederland en dus niet meer of minder waard. Ik heb al zoveel jaren ervaring in de kinderopvang en op verschillende locaties gewerkt, maar ik ben nog nooit zo een schandalige racistische organisatie tegengekomen. Wat een schande!
Ik heb gesolliciteerd bij deze organisatie waar ik achteraf zo een spijt van had. We leven in 2020, maar helaas nog steeds schandalige racistische mensen op het aarde.
Ik kreeg tijdens het gesprek tich keer te horen dat de ouders van de kinderen daar op de opvang BLANKE ouders zijn en dat ouders daar in de buurt hoog opgeleid zijn. Uiteindelijk werd er ook gevraagd of ik mijn hoofddoek elke dag droeg. Wat voor onzin vragen en informatie voor een kennismakingsgesprek.
*Nou als jij als leidinggevende al zo kunt praten tijdens een kennismakingsgesprek, dan vind ik het normaal dat daar alleen maar BLANKE ouders zijn. WEES EEN GOED VOORBEELD!.
Dus buitenlandse mensen. Breng je kinderen niet naar deze opvang. Misschien laten ze het niet merken, maar ze hebben liever BLANKE ouders.
SCHANDALIG SCHANDALIG!

Oscar

Schrijf een beoordeling